Nene Hatun Anaokulu

WEB https://nenehatun55.meb.k12.tr
Adres : Kirazlık Çay Mah. Gelincik Sok. No6
VİZYON : Vizyonumuz; Hayatının her evresinde mutlu,başarılı ve en önemlisi kendini gerçekleştirmiş olarak; içinde yaşadığı yüzyılın tüm koşullarına uyumlanabilen, yaratıcı, çözüm odaklı, vatansever, her açıdan yüksek düzeyde donanımlı, dinamik bireylerin yetiştirildiği; Türkiye’nin okul öncesi alanında çığır açan,eğitime yenilikler getiren okulları arasında olmak ve uluslar arası düzeyde adını duyurmak.
MİSYON : Misyonumuz; Ülkemizin geleceğine en olumlu şekilde katkı sağlayacak, üretken,sorumluluk sahibi,sosyal yaşamda da oldukça başarılı bireyleri; bilimsel düşünceyi çözüm odağında ön planda tutan,çağımızın teknolojisini en doğru,kaliteli ve güvenli şekilde kullanıp,fayda sağlayan ve global merkezli bir eğitim anlayışı ile yetiştirip,hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 07:45-12:30 Sabahçı Grup 12:45-17:30 Öğleci Grup
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İlçe Merkezine yürüme mesafesi
Yerleşim Yeri : Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Kirazlık Çay Mahallesi Gelincik Sokak No 6 Çarşamba SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine yürüme mesafesi. İl Merkezine 37 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :